Vacature leerling Constructiewerker

  • 0
  • 29 juni 2020
BCB Staalconstructie - vacature leerling Constructiewerker BBL

Wij zijn op zoek naar een leerling constructiewerker BBL mbo Niveau 2 of 3

Wat je met je ogen ziet, kun je met je handen maken. Als constructiewerker maak je bij ons constructies van staal. Denk aan staalconstructies voor bedrijfsruimtes, loodsen, speciale kassenbouw, maar ook trap- en hekwerken. Je werkt met verschillende technieken, zoals lassen, zagen, boren en CNC machines bedienen. Technisch inzicht is handig, net als nauwkeurig werken, om ongelukken met machines te voorkomen.

BBL is werken en leren tegelijk (4 dagen werken en 1 dag per week naar school). Wij werken o.a. samen met Techniek College Rotterdam en MBO Rijnland.

Is dit iets voor jou?

Je houdt van lassen en om van balken, platen en profielmateriaal nieuwe (vaak grote) dingen te maken. Je vindt het dus leuk om met technische dingen bezig te zijn. En je ziet snel hoe losse onderdelen uiteindelijk een staalconstructie van een gebouw gaan vormen. Je hebt ook ruimtelijk inzicht. Je bent graag in de werkplaats.

Spreekt dit je aan, dan is deze opleiding echt iets voor jou!

Wat bieden wij

BCB Staalconstructie in Berkel en Rodenrijs is sinds 1982 toeleverancier van producten van staal en maakt uiteenlopende staalconstructies voor bedrijfsruimtes, loodsen, speciale kassenbouw, maar ook trap- en hekwerken. Wij verzorgen het gehele traject: van engineering tot en met de montage in eigen beheer.

De goede naam en ons hoge kwaliteitsniveau danken wij aan onze gemotiveerde en kundige medewerkers, moderne rekensoftware en een up-to-date machinepark. Daarom investeren wij in goede scholing, vakopleidingen en veilig kunnen werken.

Contact

Spreekt het je aan om een echt vak te leren in de praktijk? En straks je opleiding af te ronden met een waardevol diploma? Dan willen we graag met jou in contact komen! Stuur je motivatie per e-mail naar info@bcbstaalconstructie.nl, of neem voor meer informatie contact op met Marcel van Os, tel. 085-064 53 53, e-mail: marcel@bcbstaalconstructie.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Neem contact op

+31(0)10-511 6677

Volg ons op

Stuur een e-mail