Project: Strandhuisjes

Locatie: Hoek van Holland

Klant: Gijs Knoll Constructie BV

Werkzaamheden: Fabriceren van de staalconstructie voor 74 strandhuisjes, in totaal 240 ton staal

 

 

Maak 37 stalen frames voor 74 strandhuisjes in Hoek van Holland. Dat was de opdracht van Gijs Knoll Constructie aan BCB Staalconstructie. “Vanzelfsprekend om voor BCB te kiezen”, geeft directeur Gijs Knoll aan, “we kennen elkaar al jaren en ik kan van ze op aan.”

Elkaar aanvullen

“Onze vaders waren al bekenden van elkaar”, zegt hij. “En wij hebben die werkrelatie verder uitgebouwd. We werken nauw samen. Wij zijn vooral gespecialiseerd in de kleinere staalconstructies, BCB Staalconstructie in de grotere. En zo help je elkaar. Geen concurrentie maar elkaar aanvullen, daar kom je verder mee.”

Beloften nakomen

“Het is niet alleen dat we elkaar zo goed kennen. We weten ook dat Marcel en zijn medewerkers hun beloften altijd nakomen. Net als wij, daarom hebben we ook die klik”, concludeert Gijs.

Elkaar wat gunnen

Dat hij BCB Staalconstructie in de toekomst weer inschakelt is vanzelfsprekend: “Absoluut, het is een kwestie van elkaar wat gunnen. En elkaar helpen.”

Neem contact op

+31(0)10-511 6677

Volg ons op

Stuur een e-mail

Engineering

BCB Staalconstructie is voor de bouwsector dé perfecte partner voor het ontwerpen en/of uitwerken van delen van staalconstructies.

Staalconstructie

BCB Staalconstructie is als toeleverancier voor de staalconstructiebedrijven dé partner als het gaat om staalconstructies en onderdelen voor bedrijfsruimten.

Metaalbewerking

Als toeleverancier van staalconstructies biedt BCB Staalconstructie ook meerdere metaalbewerkingen, zoals zagen, boren, tappen en laswerk.

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws uit de branche en actuele nieuwsberichten over BCB Staalconstructie.