BCB Staalconstructie biedt binnen de metaalbewerking een aantal diensten aan die niet ieder metaalbedrijf heeft. Zoals een lasersnijmachine voor zowel buis als kokerprofiel en plaat, plus een complete zaag-/boorstraat.

 

Onze nieuwste kantbank

Onze nieuwe 4 assig CNC gestuurde hybride kantbank is voorzien van servo aangedreven hydrauliek, die alleen bekrachtigd wordt tijdens het buigen. Met de kantbank kanten wij staal tot maximaal 3000 mm breed en 8 mm dik, wordt de plaat minder breed dan kunnen wij zelfs tot 15 dik kanten.

Lasersnijmachine voor buis en kokerprofiel

Met onze nieuwe computergestuurde buizenlaser kunnen wij buizen en kokerprofielen met een maximale lengte van 6400 mm en een doorsnede van 16 tot 225 mm verwerken. Ook vierkante profielen van 16x16  tot 160x160 mm en rechthoekige profielen van maximaal 200x100 millimeter.

 

Lasersnijmachine voor plaat

Met de lasersnijmachine kunnen wij ook plaat lasersnijden met een maximum oppervlakte van  3000x1500x20 millimeter.

 

 

CNC zagen, boren en tappen

BCB Staalconstructie combineert zagen, boren en tappen op onze speciale Voortman CNC zaag-/boorstraat machine. Die combinatie is iets waar onze klanten vaak om vragen. Via computergestuurde machines zagen wij op maat vanaf 20 millimeter tot 20 meter. Wij leveren bovendien boorwerk vanaf de 5 mm tot 40 mm. Die extra kleine boordiameter is de reden dat wij veel worden gevraagd voor speciaal boorwerk. 

 

CNC ponsen en knippen

We kunnen staalstrip knippen van 400 mm breed en 20 mm dik. Ponsen is mogelijk van rond 5 tot en met 50 mm.

 

Er is veel mogelijk en misschien meer dan u denkt. Wij denken graag met u mee.
Informeer naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden als het gaat om praktische metaalbewerkingen.

BCB-Staalconstructie-Laser-voorpagina
BCB-Staalconstructie-boor-zaagstraat

Projecten

BCB Staalconstructie is voor de bouwsector dé perfecte partner voor het ontwerpen en/of uitwerken van delen van staalconstructies.

LEES MEER

Engineering

BCB Staalconstructie is voor de bouwsector dé perfecte partner voor het ontwerpen en/of uitwerken van delen van staalconstructies.

LEES MEER

Staalconstructie

BCB is als toeleverancier voor de staalconstructiebedrijven dé partner als het gaat om staalconstructies en onderdelen voor bedrijfsruimten.

LEES MEER

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de branche en bekijk de actuele nieuwsberichten over BCB Staalconstructie. 

LEES MEER