BCB Staalconstructie maakt uiteenlopende staalconstructies voor bedrijfsruimtes, utiliteitsbouw, trap- en hekwerken en speciale kassenbouw.

 

Afspraak is afspraak

Onze klanten waarderen het meedenken, meedoen en onze flexibiliteit. Natuurlijk is een afspraak een afspraak. We leveren altijd op tijd en als dat gewenst is, direct op locatie met ons eigen transport.

Perfect eindproduct

Oplossingsgericht is ons motto maar wat betekent dat? Als onze medewerkers tijdens de productie van een staalconstructie iets afwijkends zien, trekken ze direct aan de bel. Er wordt dan eerst overlegd met de klant zodat we zeker weten dat het eindproduct goed kan worden afgeleverd. Zo krijgt u altijd de beste kwaliteit.

Korte lijnen

Bij twijfel even stoppen en overleggen dus. Daarbij is het belangrijk dat de lijnen kort zijn. Van directeur tot medewerker: iedereen is betrokken, iedereen weet wat er speelt. Het kennisniveau is hoog, vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel.

Alles voor een perfect eindresultaat, dat is BCB Staalconstructie.

Informeer naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, als het gaat om een perfect eindresultaat.

Projecten

BCB Staalconstructie is voor de bouwsector dé perfecte partner voor het ontwerpen en/of uitwerken van delen van staalconstructies.

LEES MEER

Engineering

BCB Staalconstructie is voor de bouwsector dé perfecte partner voor het ontwerpen en/of uitwerken van delen van staalconstructies.

LEES MEER

Metaalbewerking

Als toeleverancier van staalconstructies biedt BCB meerdere metaalbewerkingen, zoals zagen, boren, tappen en laswerk.

LEES MEER

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de branche en bekijk de actuele nieuwsberichten over BCB Staalconstructie. 

LEES MEER