Onze klanten vragen om een partij die vanaf het prille begin meedenkt en meedoet. Daarom hebben wij onze eigen engineering-afdeling die voor u tekent en berekent.

 

Tekla 3D tekeningen

Met Tekla maken we 3D tekeningen. Met deze software krijgt u een gedetailleerde 3D omgeving te zien zodat u zich een goed beeld kunt vormen van de constructie. U krijgt altijd driedimensionale overzichts- en montagetekeningen aangeleverd. Daardoor wordt het plaatsen van een ingewikkelde staalconstructies eenvoudiger. Verder maken wij gebruik van AutoCAD voor het maken van 2D tekeningen.

CASTA/Kassenbouw

Of het nu gaat om bedrijfsruimtes, utiliteitsbouw, trap- en hekwerken of speciale kassenbouw, wij maken berekeningen voor de meest uiteenlopende projecten. 

Voor speciale kassenbouw gebruiken wij het rekenprogramma CASTA/Kassenbouw wat ontwikkeld is door TNO. Met dit programma kunnen wij de constructie zo licht als mogelijk maken, zonder dat de constructieve veiligheid in het geding komt. De controleberekeningen zijn conform de kassenbouwnorm NEN 3859 en het Bouwbesluit. Bovendien kan CASTA/Kassenbouw overweg met buitenlandse bouwnormen.

Informeer naar de mogelijkheden die wij bieden. Of het nu gaat om complexe staalconstructies of in het meedenken met uw eindproduct.

Projecten

We zijn natuurlijk trots op onze projecten en willen die u ook graag laten zien. Onze opdrachtgevers geven wij het woord.

LEES MEER

Staalconstructie

BCB is als toeleverancier voor de staalconstructiebedrijven dé partner als het gaat om staalconstructies en onderdelen voor bedrijfsruimten.

LEES MEER

Metaalbewerking

Als toeleverancier van staalconstructies biedt BCB ook meerdere metaalbewerkingen, zoals zagen, boren, tappen en laswerk.

LEES MEER

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de branche en bekijk de actuele nieuwsberichten over BCB Staalconstructie. 

LEES MEER