Over BCB Staalconstructie

BCB Staalconstructie is sinds 1982 toeleverancier van producten van staal en maakt uiteenlopende staalconstructies voor bedrijfsruimtes, loodsen, speciale kassenbouw, maar ook trap- en hekwerken. Wij verzorgen het gehele traject: van engineering tot en met de montage in eigen beheer. Alles voor een perfect eindresultaat, dat is BCB Staalconstructie. Ons bedrijf is aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie.

U krijgt bij BCB Staalconstructie producten van een hoge kwaliteit. Onze manier van werken is flexibel en altijd geldt: afspraak is afspraak.

U heeft contact met ervaren en betrokken medewerkers die precies begrijpen wat u nodig heeft. Wij verzorgen desgewenst het gehele traject van engineering tot en met montage in eigen beheer. U kunt uiteraard ook kiezen voor een deel van dit traject.

Investeren in kwaliteit

De hoge kwaliteit geldt voor zowel engineering, staalconstructie als metaalbewerking. We danken het aan onze gemotiveerde en kundige medewerkers, moderne rekensoftware en een up-to-date machinepark. Wij blijven daarom investeren om u de allerbeste kwaliteit te blijven leveren. Belangrijk is dat onze medewerkers goed geschoold en veilig kunnen werken. Ook daar investeert BCB Staalconstructie in.

Korte lijnen en klaarstaan

Onze klanten waarderen ons omdat we meedenken over oplossingen, korte lijnen hebben en een no-nonsense mentaliteit. We staan altijd klaar voor u, óók na werktijd als dat nodig is. Als u problemen of klachten heeft, lossen wij eerst die problemen snel op om daarna eventueel het gesprek te voeren met u.

 

+31(0)10 511 66 77

Volg ons op

Stuur een e-mail

Projecten

We zijn natuurlijk trots op onze projecten en willen die u ook graag laten zien. Onze opdrachtgevers geven wij het woord.

LEES MEER

Engineering

BCB Staalconstructie is voor de bouwsector dé perfecte partner voor het ontwerpen en/of uitwerken van delen van staalconstructies.

LEES MEER

Staalconstructie

BCB is als toeleverancier voor de staalconstructiebedrijven dé partner als het gaat om staalconstructies en onderdelen voor bedrijfsruimten.

LEES MEER

Metaalbewerking

Als toeleverancier van staalconstructies biedt BCB ook meerdere metaalbewerkingen, zoals zagen, boren, tappen en laswerk.

LEES MEER