Project: Nieuwe bedrijfsruimte Janus

Locatie: Maasland

Klant: T.C. v.d. Dool b.v.

Werkzaamheden: Engineering, tekenen en fabriceren van de staalconstructie

 

 

Een speciale constructie in het dak zodat maximaal geprofiteerd wordt van de doorrijhoogte. Dat wist BCB Staalconstructie voor elkaar te krijgen in opdracht van T.C. v.d. Dool. Vincent van den Dool is mede-eigenaar en vol lof over de samenwerking.

Probleem krijgt oplossing

T.C. v.d. Dool is vooral gespecialiseerd in het verhogen en renoveren van bedrijfsruimtes en kassen. “Wij kregen deze keer de opdracht een nieuwe bedrijfsruimte te bouwen op de plek van een oude kas in Maasland”, legt Vincent van den Dool uit, “probleem daarbij was dat er maar tot een  bepaalde hoogte gebouwd mocht worden.” 

Speciale dakspantenconstructie

BCB Staalconstructie is vindingrijk, ook hier: “Ze wisten het probleem van de hoogte om te zetten in een goede oplossing: de spanten in het dak werden zó geplaatst dat geprofiteerd kon worden van de maximale doorrijhoogte.”

Oplossingsgericht en op tijd

BCB Staalconstructie en T.C. v.d. Dool werken al jaren samen en dat is niet zonder reden. “Ze denken oplossingsgericht, zoals uit deze opdracht blijkt, en zijn altijd keurig op tijd”, somt een tevreden Van den Dool op. “Daarom werken we al een lange tijd samen en dat zal niet veranderen.”

BCB-Staalconstructie-project-Janus-T.C.-van-den-Dool
BCB-Staalconstructie-project-Janus-T.C.-van-den-Dool
BCB-Staalconstructie-project-Janus-T.C.-van-den-Dool
BCB-Staalconstructie-project-Janus-T.C.-van-den-Dool

Neem contact op

010-511 6677

Volg ons op

Stuur een e-mail

Engineering

BCB Staalconstructie is voor de bouwsector dé perfecte partner voor het ontwerpen en/of uitwerken van delen van staalconstructies.

Staalconstructie

BCB Staalconstructie is als toeleverancier voor de staalconstructiebedrijven dé partner als het gaat om staalconstructies en onderdelen voor bedrijfsruimten.

Metaalbewerking

Als toeleverancier van staalconstructies biedt BCB Staalconstructie ook meerdere metaalbewerkingen, zoals zagen, boren, tappen en laswerk.

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws uit de branche en actuele nieuwsberichten over BCB Staalconstructie.