Project: industriehal en trappen

Locatie: Bern, Zwitserland

Klant: Dorssen en Frensch BV

Werkzaamheden: Engineering, tekenen, productie van 110 ton staalconstructiewerk en 11 trappen.

 

 

Een tevreden klant, dat is Van Dorssen en Frensch. Zij zijn vooral werkzaam in de tuinbouw maar bouwen ook industriehallen. Ze riepen de hulp van BCB Staalconstructie in voor een industriehal in Zwitserland. “Wij laten de speciale staalconstructies bijna altijd door hen doen”, vertelt directeur Ton Frensch.

Keurig op tijd

“Samengevat: bij BCB Staalconstructies zijn ze keurig op tijd, je kunt goede afspraken met ze maken en de producten zijn precies op maat”, concludeert een tevreden Ton Frensch.

Zonder gezeur

Voor Van Dorssen en Frensch gaf de doorslag om juist met BCB Staalconstructie samen te werken, het feit dat ze zonder mopperen een aantal keer berekeningen en calculaties opnieuw moesten doen. “Soms maak ik dat anders mee. Niet ieder bedrijf is zo flexibel. Maar bij BCB Staalconstructie gaan ze gewoon zonder gezeur voor je aan de slag, ook al moet het steeds weer worden aangepast.”

Goede begeleiding

Regelmatig geeft Van Dorssen en Frensch opdrachten en Ton vindt ook de samenwerking bijzonder goed gaan: “Met name de goede begeleiding, we kunnen niet zonder!”

bcb-staalconstructie-consensa-kl-7
bcb-staalconstructie-consensa-kl-6
bcb-staalconstructie-consensa01
bcb-staalconstructie-consensa
bcb-staalconstructie-consensa-2
bcb-staalconstructie-consensa-1
bcb-staalconstructie-consensa-3
bcb-staalconstructie-consensa-kl-9

Neem contact op

010-511 6677

Volg ons op

Stuur een e-mail

Engineering

BCB Staalconstructie is voor de bouwsector dé perfecte partner voor het ontwerpen en/of uitwerken van delen van staalconstructies.

Staalconstructie

BCB Staalconstructie is als toeleverancier voor de staalconstructiebedrijven dé partner als het gaat om staalconstructies en onderdelen voor bedrijfsruimten.

Metaalbewerking

Als toeleverancier van staalconstructies biedt BCB Staalconstructie ook meerdere metaalbewerkingen, zoals zagen, boren, tappen en laswerk.

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws uit de branche en actuele nieuwsberichten over BCB Staalconstructie.