Project: kas, kantoor en bedrijfsruimte; parkeergarage

Locatie: Pijnacker en Berkel en Rodenrijs

Klant: Technokas

Werkzaamheden: Tekenen en fabriceren van de staalconstructies

 

 

“Al sinds Technokas bestaat, maken wij gebruik van de diensten van BCB Staalconstructie”, weet Maurice Hartman, directeur van Technokas. Het bedrijf ontwerpt en bouwt complexe en innovatieve kassen.

Unieke kasconstructie

BCB Staalconstructie is dé samenwerkingspartner voor verschillende projecten. Een daarvan was een kas, kantoor en bedrijfsruimte voor Duijvestijn in Pijnacker. “Speciaal voor deze kas heeft Technokas een unieke constructie bedacht die anders was dan gebruikelijk”, zegt Hartman. “Dat vroeg om aparte detailleringen en verbindingen. BCB Staalconstructie dacht mee over de juiste oplossingen en voerde die ook uit.”

Betrouwbaar bedrijf

“Als vanzelfsprekend kiezen wij voor BCB”, vervolgt hij zijn verhaal. “Technokas heeft langdurige relaties met zijn leveranciers en BCB is een betrouwbaar bedrijf gebleken.”

Ook voor bijzondere gebouwen

Een ander project waarin de twee bedrijven samenwerkten was een gevelconstructie voor een parkeergarage in Berkel en Rodenrijs. “Een heel bijzondere architectonische gevel in dit geval. Ook dat soort projecten kan BCB Staalconstructie aan. Samen met de architect, constructeur en aannemer wisten we een bijzonder gebouw neer te zetten”, besluit Hartman.

bcb-duijvestijn-bedrijfsruimte5
bcb-duijvestijn-bedrijfsruimte6
bcb-staalconstructie-duijvestijn-kas5
bcb-staalconstructie-duijvestijn-kas1
bcb-staalconstructie-project-technokas-parkeergarage
bcb-staalconstructie-project-octatube-parkeergarage3a
bcb-staalconstructie-project-octatube-parkeergarage4
bcb-staalconstructie-project-octatube-parkeergarage

Neem contact op

010-511 6677

Volg ons op

Stuur een e-mail

Engineering

BCB Staalconstructie is voor de bouwsector dé perfecte partner voor het ontwerpen en/of uitwerken van delen van staalconstructies.

Staalconstructie

BCB Staalconstructie is als toeleverancier voor de staalconstructiebedrijven dé partner als het gaat om staalconstructies en onderdelen voor bedrijfsruimten.

Metaalbewerking

Als toeleverancier van staalconstructies biedt BCB Staalconstructie ook meerdere metaalbewerkingen, zoals zagen, boren, tappen en laswerk.

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws uit de branche en actuele nieuwsberichten over BCB Staalconstructie.