BCB gedeelde tweede plaats OOM-Award Zuid-Holland 2018

  • 0
  • 20 september 2018

Gedeelde 2e plaats voor BCB Staalconstructie B.V. OOM-Award Zuid-Holland 2018!

Hoeveel leerlingen heeft een bedrijf begeleid? En hoeveel daarvan hebben hun diploma behaald? Hoeveel cursussen en opleidingen volgen de medewerkers? Op basis van deze en andere vragen nomineerden het OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking) in totaal 6 mkb-metaalbedrijven voor de OOM-Awards in Noord-Nederland en Zuid-Holland.

BCB Staalconstructie werd in augustus van dit jaar uitgeroepen tot de beste drie bedrijven in Zuid Holland. Ter vergelijk: totaal zijn er bijna 2500 bedrijven in Zuid Holland in de metaal en techniek sector actief!

Spannende finale!

Tijdens de jaarvergadering van de Metaalunie van district Zuid-Holland op 14 september in Valkenburg zijn de OOM-Awards uitgereikt. Op basis van een video-presentatie en een persoonlijke presentatie van de bedrijfseigenaren, maakte de jury een keuze uit de 3 finalisten.

Icamat Technology uit Moordrecht werd tot winnaar uitgeroepen, maar op een gedeelde tweede plaats eindigden BCB Staalconstructie en Stinis Holland BV uit Krimpen aan de Lek! De winnaar ontving uit handen van het OOM een opleidingsbudget ter waarde van €2.500,-, de nummers twee ieder een opleidingsbudget van €1.250,-.

Proficiat allemaal!

Neem contact op

+31(0)10-511 6677

Volg ons op

Stuur een e-mail