Mart Buijse van Buijse Staalbouw: Een constructieve samenwerking!

  • 2
  • 20 april 2020

Buijse Staalbouw uit Zwijndrecht besteedt regelmatig CNC zaag-, boor- en snijwerk uit aan BCB Staalconstructie voor hun projecten. Het bedrijf in Zwijndrecht maakt staalconstructies en bijzondere producten, waaronder brandwerende containers en pompkamers.

Eigenaar Mart Buijse: “Wij werken al jarenlang samen met BCB, mede dankzij hun specialisatie in zagen/boren en lasersnijden. Voor ons constructiewerk maken wij gebruik van hun zaagboorstraat en lasersnijmachines. Wij engineeren en tekenen alles in 3-D en vervolgens leveren wij de digitale files aan voor de machines, plus het materiaal. BCB doet alle voorbewerkingen en voorbereidingen en wij stellen het vervolgens weer samen in onze productiehal. Hier worden de materialen ook afgelast en gereed gemaakt voor conservering.”

Nu ook buislasersnijden

“BCB Staalconstructie beschikt nu ook over een buislasermachine, waarmee we buizen kunnen laten voorbewerken, iets wat wij eerst met de hand moesten doen. Ook hier weer een waardevolle aanvulling en een bewijs van een mooi staaltje vakwerk”, aldus Buijse.

Neem contact op

+31(0)10-511 6677

Volg ons op

Stuur een e-mail